Language: Hr | En

FIT - odrasli

U novouređenom prostoru Plesnog centra Osmijeh održavaju se treninzi za sve žene koje se žele brinuti o sebi, svom zdravlju i tijelu. Programi su osmišljeni kako bismo Vam ponudili raznovrsnu ponudu vježbi te Vam omogućili izbor onog programa koji najviše odgovara Vašim potrebama. Očekuje Vas ugodno okruženje i rad u malim i velikim grupama. Probni satovi su besplatni. Posebni popusti za roditelje plesača i plesačica plesnog centra.

1. BODYFEELING (JOGA + PILATES + PLES)

OVAJ PROGRAM UKLJUČUJE:

  • vježbe za kralježnicu i pravilno držanje
  • joga vježbe za zdravo i gipko tijelo
  • pilates vježbe snage i fleksibilnosti
  • vježbanje na lopti i s gumama
  • plesne vježbe za oslobađanje napetosti
  • vježbe za pravilno disanje
  • vježbe za relaksaciju i opuštanje

Program pomaže kod problema sa kralježnicom, glavoboljom, nervozom, cirkulacijom, probavom, nesanicom...

2. FAT BURN

Riječ je o izuzetno učinkovitom treningu srednje visokog intenziteta kojeg karakterizira dinamičan program vježbi. Osim zagrijavanja uz jednostavne i zabavne koreografije očekuju Vas raznovrsne kombinacije vježbi kojima se djeluje na smanjenje potkožnog masnog tkiva i poboljšanje kondicije. Nakon kondicijskog dijela sata provode se ciljane vježbe snage kako bi se učvrstilo i oblikovalo tijelo, dok se na kraju sata provode vježbe istezanja i opuštanja.

3. TOTAL BODY WORKOUT

Osmišljen je kako bi se djelovalo na „kritične“ zone kod žena stoga se raznovrsnim vježbama radi na učvršćivanju mišića bedra, trbuha, leđa i stražnjice, ali se izvode i vježbe za učvršćivanje ostalih grupa mišića kako bi se zahvatilo cijelo tijelo. Vježbe se izvode uz korištenje rekvizita i vlastite težine tijela, a kako nema puno skokova program je primjeren svima koji imaju određene probleme sa zglobovima.

4. SHAPE UP

Ovaj pomno razvijen i osmišljen program vježbanja temelji se na kombinaciji različitih vrsta treninga te koristi nove tehnike kako bismo probudili tijelo na zabavan i jednostavan način. Obzirom da mijenjanjem vrsta i inteziteta vježbi mijenjamo ustaljeni ritam vježbanja i na taj način postižemo učinkovite i dugotrajne rezultate, ovaj izazovan trening srednjeg do visokog inteziteta koristi različite aerobne i anaerobne elemente za ciljano učvršćivanje određene skupine mišića i dovođenje tijela u željenu formu. Kako se program temelji na individualnom pristupu, trener prepoznaje potrebe i prati razvoj svakog polaznika ponaosob, prilagođavajući vježbe individualnim preferencijama i potrebama.

Popusti za roditelje članova plesnog centra Osmijeh!
Na izbor imate osim večernjih termina i jutarne termine ( 6:30, 7:45 i 9:00 sati).
Probni satovi su besplatni!
Potrebna prethodna prijava na mail: plesnicentarosmijeh@gmail.com ili na telefon: 0995953512 ili 09930008802

close