Vježbanje za odrasle

plesna_alkemija

U novouređenom prostoru Plesnog centra Osmijeh održavaju se treninzi za sve žene koje se žele brinuti o sebi, svom zdravlju i tijelu. Programi su osmišljeni kako bismo Vam ponudili raznovrsnu ponudu vježbi te Vam omogućili izbor onog programa koji najviše odgovara Vašim potrebama. Očekuje Vas ugodno okruženje i rad u malim i velikim grupama. Probni satovi su besplatni.

 

 

1. BODYFEELING (JOGA + PILATES + PLES)

OVAJ PROGRAM UKLJUČUJE:

- vježbe za kralježnicu i pravilno držanje
- joga vježbe za zdravo i gipko tijelo
- pilates vježbe snage i fleksibilnosti
- vježbanje na lopti i s gumama
- plesne vježbe za oslobađanje napetosti
- vježbe za pravilno disanje
- vježbe za relaksaciju i opuštanje

Program pomaže kod problema sa kralježnicom, glavoboljom, nervozom, cirkulacijom, probavom, nesanicom...

 

Na izbor imate i 2 dinamična programa u malim grupama, od maksimalno 5 polaznica kako biste dobile sasvim individualan pristup:

2. FAT BURN

Riječ je o izuzetno učinkovitom treningu srednje visokog intenziteta kojeg karakterizira dinamičan program vježbi. Osim zagrijavanja uz jednostavne i zabavne koreografije očekuju Vas raznovrsne kombinacije vježbi kojima se djeluje na smanjenje potkožnog masnog tkiva i poboljšanje kondicije. Nakon kondicijskog dijela sata provode se ciljane vježbe snage kako bi se učvrstilo i oblikovalo tijelo, dok se na kraju sata provode vježbe istezanja i opuštanja.

3. TOTAL BODY WORKOUT

Osmišljen je kako bi se djelovalo na „kritične“ zone kod žena stoga se raznovrsnim vježbama radi na učvršćivanju mišića bedra, trbuha, leđa i stražnjice, ali se izvode i vježbe za učvršćivanje ostalih grupa mišića kako bi se zahvatilo cijelo tijelo. Vježbe se izvode uz korištenje rekvizita i vlastite težine tijela, a kako nema puno skokova program je primjeren svima koji imaju određene probleme sa zglobovima.

4. SHAPE UP

Ovaj pomno razvijen i osmišljen program vježbanja temelji se na kombinaciji različitih vrsta treninga te koristi nove tehnike kako bismo probudili tijelo na zabavan i jednostavan način. Obzirom da mijenjanjem vrsta i inteziteta vježbi mijenjamo ustaljeni ritam vježbanja i na taj način postižemo učinkovite i dugotrajne rezultate, ovaj izazovan trening srednjeg do visokog inteziteta koristi različite aerobne i anaerobne elemente za ciljano učvršćivanje određene skupine mišića i dovođenje tijela u željenu formu. Kako se program temelji na individualnom pristupu, trener prepoznaje potrebe i prati razvoj svakog polaznika ponaosob, prilagođavajući vježbe individualnim preferencijama i potrebama.

 

Ako želite nešto drugačije za zdravlje, detoksikaciju i relaksaciju imate i ovaj program joga vježbi u malim grupama do maksimalno 7 polaznica:

5. POWER YOGA

Ovo je dinamičan stil joge na čijim satovima usklađujemo disanje sa izmjenom progresivnijih položaja kako bi kroz proces povišenja unutarnje temperature, znojenjem doveli do detoksikacije mišića i organa u cijelom tijelu. Cilj ovakvog vježbanja je poboljšati cirkulaciju, dobiti osjećaj laganijeg I snažnijeg tijela te smiriti um. Struktura sata se sastoji od pozdrava suncu, stajaćih asana i balansa, sjedećih asana, pretklona, twistova, i inverzija.

 

Popusti za roditelje članova plesnog centra Osmijeh!
Probni satovi su besplatni!
Potrebna prethodna prijava zbog malih grupa na telefon: 099 2597009 ili 099 5953512

 

Kontaktirajte nas...

  
 

 

Novosti

UPISI U ŠK. GODINU 2020/2021 U TIJEKU (plesnicentarosmijeh@gmail.com)

Kontaktirajte nas...

Kontakt

Adresa: Malešnica, Donje Vrapče 22,
Zagreb, Croatia
Telefon: 098 584333
E-mail: plesnicentarosmijeh@gmail.com