PLESNI CENTAR OSMIJEH - VIŠE OD PLESA!

UZPKI "Osmijeh" je umjetnička organizacija koja je osnovana 1998. godine čiji je cilj razvoj kreativnosti, plesnog stvaralaštva i edukacija djece, mladih i odraslih.

Osnivač i umjetnički voditelj je Ivana Mavrin, profesorica psihologije, koreograf i plesni pedagog.

Cilj nam je educirati djecu i mlade u raznim suvremenim plesnim tehnikama i stilovima na jedinstven način kroz poticanje kreativnosti i jačanje samopouzdanja.

Kod nas od plesnih stilova i tehnika djeca i mladi mogu učiti: Jazz dance, Hip hop, Break dance, Ritmiku i balet, Kreativni ples, Theatre jazz, MTV dance, Jazz funk, Contemporary jazz, Plesnu tehniku i sudjelovati na Vikend radionicama domaćih i stranih poznatih plesača, pedagoga, koreografa i glumaca.

Naši programi obuhvaćaju puno više od samih koreografija i plesnih tehnika. Osim plesno-umjetničkog obuhvaćaju i kreativni pedagoško-psihološki program koji je vrlo bitan kod razvoja djece i mladih. Tako da osim što se upoznaju s plesnom umjetnošću i plesnim tehnikama, pomažemo im da razviju pozitivnu sliku o sebi, stvaraju povjerenje u grupu, razvijaju kooperativnost, pronađu svoju individualnost i da se znaju na socijalno prihvatljiv način nositi sa raznim životnim problemima. Također nam je cilj prevencija neprihvatljivih oblika ponašanja i razvijanje psihofizičkih sposobnosti kao što su pažnja, percepcija, emocije, mišljenje i motorika.

Posebno je razrađen program za djecu od 5-10 godina, zatim za djecu i mlade od 10-15 godina i profesionalni plesni program za plesače od 15 godina nadalje.

U našem plesnom centru radi tim od 10 vrhunskih stručnjaka, nagrađivanih profesionalnih plesača, plesnih pedagoga, psihologa koji nesebično prenose djeci i mladima svoje znanje i ljubav prema plesu i pokretu.

Nastupi

Svake godine organiziramo po pet plesnih produkcija u kazalištima Grada Zagreba, nastupamo na festivalima (Treps, Dani Silvije Hercigonje, Cest is the best, Požeški plesokaz, Budućnost u nama...), zatim na humanitarnim produkcijama ("Budi mi prijatelj", "Možemo pokretom", "Pomozimo Nikoli"...), na televiziji (HRT 2 "Nulti sat", "Veliki odmor", RTL pomaže djeci ..), surađujemo s plesnim centrima u Italiji i Grčkoj. Naši članovi već četiri godine nastupaju u Italiji, na predstavama u kazalištu "Teatro Fontane", a koje se nalazi u Milanu.

Plesni centar Osmijeh i naš ansambl Black Angels do sada su na različitim plesnim natjecanjima (Međunarodno plesno natjecanje u Mađarskoj, Finalno plesno natjecanje Dancing Steps, Budućnost u nama, Rijeka Dance Spektakl, InterDance FEST Sarajevo...) osvojili trideset i pet puta 1. mjesto, devet puta 2. mjesto i tri puta 3. mjesto u različitim plesnim disciplinama (Jazz dance, Lyrical dance, MTV dance, Musical, Show dance, Hip hop, Break dance, Open kategory) i brojne nagrade.

Programi za odrasle

Za odrasle imamo programe vježbanja i plesa, a također i edukativne programe usavršavanja za stručnjake koji rade ili žele raditi s djecom i mladima. Naše edukativne programe i seminare "Kreativni pokret" i "Kreativni pokret u nastavi" prošli su nastavnici, odgajatelji, pedagozi, psiholozi i drugi stručnjaci iz preko 50 ustanova po cijeloj Hrvatskoj.

Naši programi su pozitivno ocijenjeni i preporučeni od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.

Umjetnički voditelj

Ivana Mavrin

- profesorica psihologije, koreograf, plesni pedagog i terapeut

- osnivač i umjetnički voditelj plesnog centra

- ivana.mavrin@gmail.com

Više o Ivani...

Voditelji

Promo video

Kontakt

Adresa: Malešnica, Donje Vrapče 22,
Zagreb, Croatia
Telefon: 098 584333
E-mail: plesnicentarosmijeh@gmail.com

Izjava o zaštiti privatnosti na mrežnoj stranici
Pravila o zaštiti osobnih podataka