Ivana Mavrin

Ivana Mavrin

Ivana Mavrin rođena u Zagrebu, profesorica je psihologije, plesni pedagog, koreograf i plesni terapeut.

Završila je psihologiju na Filozofskom Fakultetu u Zagrebu, Školu za balet, ples i ritmiku (Škola za suvremeni ples "Ana Maletić") i plesnu terapiju (Dance Therapy Training, Italija). Završila je i brojne plesne i terapeutske treninge i radionice po cijelom svijetu (Art Therapy, Relating-a Dance of Energy, Painting training, Dance Energy Transformation Training, Family Constelation and Healing Trauma, Talking to the Bodymind, Breath training...).

Više od 20 godina radi kao plesni pedagog i koreograf s djecom, mladima i odraslima. Osnivač je i umjetnički voditelj plesnog centra Osmijeh i ansambla Black Angels. Koreografirala za revije, plesne produkcije i dječje priredbe. Organizirala je i koreografirala za preko 70 plesnih produkcija. Na tisuće djece i mladih pohađalo je njene plesne radionice, a mnogi od njih su se nastavili profesionalno baviti plesom i postali plesni pedagozi. Autorica i voditeljica programa vježbanja za odrasle "Pokretom i plesom do zdravlja" i "Bodyfeeling (pilates, joga, ples)".

Radila je u Centru za socijalni rad i sudjelovala na projektima Hrvatske udruge IDEM za stručnu pomoć djeci.

Suautorica je i voditeljica edukacijskog seminara o primjeni pokreta i plesa u odgoju, obrazovanju i terapiji ‘Kreativni pokret’ i " Kreativni pokret u nastavi".

Autorica je i voditeljica ciklusa radionica "Plesna Alkemija". Njene seminare prošli su odgajatelji, pedagozi, psiholozi i nastavnici iz preko 50 ustanova po cijeloj Hrvatskoj. Osim u Hrvatskoj drži predavanja i seminare u Italiji, Grčkoj i Kini.

Novosti

UPISI U ŠK. GODINU 2020/2021 U TIJEKU (plesnicentarosmijeh@gmail.com)

Kontaktirajte nas...

Kontakt

Adresa: Malešnica, Donje Vrapče 22,
Zagreb, Croatia
Telefon: 098 584333
E-mail: plesnicentarosmijeh@gmail.com