Language: Hr | En

Ivana Mavrin

Ivana Mavrin

Ivana Mavrin

Osnivačica i umjetnička voditeljica plesnog centra
  • Email:

    ivana.mavrin@gmail.com

  • Ivana Mavrin je profesorica psihologije, plesna pedagoginja, koreografkinja
    i psihoterapeutkinja pokretom i plesom.

O Ivani

Završila je psihologiju na Filozofskom Fakultetu u Zagrebu, Školu za balet, ples i ritmiku (Škola za suvremeni ples "Ana Maletić"), plesnu terapiju (Dance Therapy Training, Italija), te dodatno i četverogodišnji studij psihoterapije pokretom i plesom (EADMT). Završila je i brojne plesne i terapeutske treninge i radionice po cijelom svijetu (Somatic Experiencing ®, Art Therapy, Painting training, Dance Energy Transformation Training, Transomatic Dialogue, Healing Trauma, Talking to the Bodymind, Breath training...).

Više od 30 godina radi s djecom, mladima i odraslima. Osnivač je i umjetnički voditelj plesnog centra Osmijeh i njihovog ansambla Free Force. Koreografirala je za revije, plesne produkcije i dječje priredbe. Organizirala je i koreografirala za preko 70 plesnih produkcija. Na tisuće djece i mladih pohađalo je njene plesne radionice, a mnogi od njih su se nastavili profesionalno baviti plesom i postali plesni pedagozi. Autorica i voditeljica programa vježbanja za odrasle "Pokretom i plesom do zdravlja" i "Bodyfeeling".

Radila je u Centru za socijalni rad i sudjelovala na projektima Hrvatske udruge IDEM za stručnu pomoć djeci. Trenutno se bavi savjetovanjem, psihološkom pomoći i psihoterapijom za djecu, mlade i odrasle u raznim područjima. Više o savjetovanju...

Suautorica je i voditeljica edukacijskog seminara o primjeni pokreta i plesa u odgoju, obrazovanju i terapiji ‘Kreativni pokret’ i " Kreativni pokret u nastavi".

Autorica je i voditeljica ciklusa radionica i treninga "Plesna Alkemija™". Njene seminare prošli su odgajatelji, pedagozi, psiholozi i nastavnici iz preko 50 ustanova po cijeloj Hrvatskoj. Osim u Hrvatskoj drži predavanja, seminare i edukativne treninge u Italiji,Grčkoj i Kini.

close